Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

SRPNOVÁ MARIANNE SE RTĚNKOU, NEBO LESKEM NA RTY PRÁVĚ V PRODEJI!

Užijte si léto s novou Marianne.

Karolína Peřinová | 16. 07. 2020

Prázdniny jsou v plném proudu a srpnová Marianne je tu od toho, aby vám je zpříjemnila. Náladu vám jistě zvedne rozhovor s energickou Monikou Absolonovou, se kterou jsme probrali nejen práci v divadle, ale i to, jak našla svou životní lásku.

Rok 2020 je pro většinu z nás pořádnou zkouškou. Psychoterapeut Martin Zikmund vám ve svém článku poradí, jak v ní obstát a jak žít spokojeně v době plné nespokojenosti. Radkin Honzák se v pravidelné rubrice zamýšlí nad tím, jestli je psychosomatika stále kontroverzní, nebo už se z ní pomalu začíná stávat mainstream.

V srpnové Marianne na vás dále čeká rozhovor s klavíristou Ivem Kahánkem a s muzikantkou a herečkou Rozálií HavelkovouVioloncellistka Terezie Vodička Kovalová vám prozradí, co nejraději nosí, a který trend ji momentálně nejvíc baví. Možná je to ten, kterému se věnuje módní redaktorka Eliška Vrbová. Na kombinaci oranžové a červené barvy má málokdo odvahu, ale když ji sebere, stojí to za to!

Žijeme v době plné stresu, který má negativní dopad na naši psychiku a i na naši pleť. Jak se vypořádat s jeho následky radí v srpnové Marianne kosmetická redaktorka Markéta Žižková. Věnuje se také nejčastějším mýtům o opalování. Některým z nich zajisté věříte i vy.

Zažijte Karlovy Vary letos trochu jinak. I bez festivalové atmosféry mají kouzlo. Své o tom ví rodačka Dominika Bártová, která vás městem provede. Také vám prozradíme, kam se redakce Marianne chystá, až bude zase bezpečné cestovat.

Se srpnovou Marianne navíc získáte rtěnku nebo lesk na rty od značky Catrice! Lesk na rty Plump&Shine vaše rty rozzáří perleťovým efektem a nabídne příjemnou krémovou texturu, která nelepí. Pokud máte raději matný efekt, nadchne vás rtěnka s intenzivním krytím hned po první aplikaci! 

Přejeme vám krásné léto.

Marianne si stále můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.

Monika Absolonová: Požitkářka se smyslem pro přesnost

„Jeden můj bývalý partner byl specialista na urážení, ze vztahu jsem odcházela rozbitá. Trvalo mi, než jsem pochopila, že musím žít tak, abych si neubližovala.“ Během rozhovoru s Monikou Absolonovou jsme probrali nejen pro ni trochu atypickou činoherní roli v divadle Studio DVA, Duety s Filipem Blažkem, ale i nečekané setkání s láskou uprostřed narvaného baru nebo obnošené tepláky na Instagramu.

Monika Absolonová
Foto: Anka Kovačič

Jak žít spokojeně v době plné nespokojenosti?

Koronavirus mnohým z nás změnil vnitřní svět a způsobil řadu psychyckých onemocnění. Psychoterapeut Martin Zikmund pro vás má návod na to, jak své psychice co nejvíce ulevit.

Martin Zikmund

Ivo Kahánek: dycky jsem byl soutěživý

Nemusím mít při hraní smoking. A nejsem militantně ani proti tomu, když se tleská mezi větami. Ale někdo to považuje za buranství,“ popisuje Ivo Kahánek, kterého mnozí považují za nejlepšího klavíristu. Letos v květnu získal za své CD prestižní ocenění od BBC Music Magazine. Následovala i cena Anděl Coca-Cola 2019. Jaká byla jeho cesta na vrchol?

Ivo Kahánek
Foto: Tomáš Nosil

Nová práce v novém světě

Situace kolem viru ukázala, jak křehká je střední vrstva, ale i to, jak těžké je při dnešním tlaku na životní styl vytvořit finanční rezervu. Po několika měsících strachu jsme se vrátili do úplně jiného světa. Jaké následky v našich životech zanechala pandemie?

Nová práce v novém světe

Rozálie Havelková: Holka od cirkusu

„Když se provalí moje příjmení, lidé mě většinou začnou vnímat jinak. Víc se o mě zajímají, což mi přijde vtipný. Přitom jsem to jméno ani neproslavila já!“ Herečka Rozálie Havelková je důkazem, že se dobré umělecké geny dědí z generace na generaci. S redaktorkou Eliškou Vrbovou společně probraly její uměleckou cestu.

Rozálie Havelková
Foto: Michal Fanta

 

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Zdraví

<span>Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví</span>

Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví

Dobrý nápad

<span>Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?</span>

Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte