Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Rozhovory

Tereza Maxová: „Mám jen jedny nervy“

Info ikona
Tereza Maxová

Tereza Maxová (43) je krásná žena s velkou dávkou empatie. V rámci nadace, kterou založila, pomáhá dětem skoro dvacet let, kromě toho se stará o své tři vlastní děti a stále občas fotí.

Redakce Marianne | 15. 04. 2015

Vychováváte své děti stejně, jako to dělali vaši rodiče?

To snad ani nejde vychovávat děti tak, jako kdysi vychovávali rodiče nás, zkrátka je jiná doba a ony mají jiný temperament.

Možná to máte složitější i v tom, že nejste ‚bezejmenná‘ rodina?

Myslím, že popularita naši výchovu zas tak neovlivňuje.  Na druhou stranu – mám ještě v živé paměti, když jsem takhle jednou táhla smykem na letišti řvoucího Tobiáše do letadla a rozhlížela se, jestli náhodou zpoza rohu nevykukuje nějaký paparazzi…

Čím jsou děti starší, tím mají snazší přístup třeba k tomu, co se o vás píše v bulváru. Jak moc je těžké je před tím uchránit? 

Myslím, že to nijak neřeší. Tobiáše spíš zajímají výsledky fotbalových lig a mrňata zatím naštěstí po internetu nesurfují.

Jak náročné je vychovávat tři děti namísto jednoho? Přece jen, vyzkoušela jste si pár let mít jen syna… 

Se třemi dětmi je to třikrát tak náročné, člověk má jen dvě ruce a jedny nervy. Na druhou stranu je aspoň u nás doma veselo a nestíháme se nudit. 

O tom, jaký mají její děti vztah k penězům, jestli by sama adoptovala děti a co chystá za nové projekty, se dočtete v rozhovoru v Marianne Family. Právě v prodeji!