Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zdraví

Vitamínový koktejl pro vaši pleť

Když se řekne vitamín C, zřejmě si vybavíte šumění rozpustné tablety ve skleničce vody nebo intenzivní vůni pomerančové kůry. Je osvědčeným pomocníkem, který dokáže chránit nejen náš imunitní systém, ale také pleť před předčasným stárnutím. A právě proto je tu novinka Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster.

Promotion | 15. 10. 2019

Jakou roli hraje vitamín C v péči o pleť?

Sluneční záření, smog, suchý vzduch nebo zakouřené prostředí. To jsou nejčastější zdroje volných radikálů, které způsobují oxidační stres a urychlují tak stárnutí naší pleti. Kožní buňky produkují enzymy štěpící kolagen a elastin, složky nezbytné pro plný a mladistvý vzhled pleti. Kromě klasické podpory imunitního systému prostřednictvím pestré stravy můžeme podpořit i vlastní obranné mechanismy pleti.

Vitamín C poskytuje pleti vnější ochranu před oxidačním stresem. Jenže naše tělo si vitamín C neumí samo vyrobit. Díky lokální aplikaci se dostane přesně na místo, kde jej pleť potřebuje. Vitamín C je nezbytnou látkou pro pevnost pleti, protože podporuje syntézu kolagenových vláken, a tak pomáhá udržovat pleť zářivou a svěží. Díky této novince bude vaše pleť zářivější a svěžejší již za 7 dní!

Jak Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster funguje?

Vitamín C rychle ztrácí při působení kyslíku svoji účinnost, proto je třeba ho chránit před oxidací a aktivovat pouze ve chvíli, kdy jej chceme použít. Právě proto je Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster k dostání v inovativním balení: ampule obsahuje čistý 10% vitamín C farmaceutické kvality v prášku a tato koncentrace zajišťuje optimální rovnováhu mezi účinností a kožní snášenlivostí.

pr

Koncentrace vitamínu C v jedné ampuli séra je 200x vyšší než v jednom pomeranči. Stačí ampuli několikrát stlačit, protřepat a čerstvě aktivovaný prášek se uvolní do emulze s kyselinou hyaluronovou a licochalconem A. Po protřepání vznikne kombinace unikátně silných aktivních složek přinášející vynikající výsledky v péči o pleť.

Pro koho je novinka určená?

Sérum Hyaluron-Filler Vitamin C Booster je určené každé ženě, která chce dosáhnout zářivějšího a svěžího vzhledu pleti a zároveň vyhladit vrásky. Hodí se i v případě, že s anti-age péčí teprve začínáte a hledáte první přípravky.

Novinka rozšiřuje řadu výrobků Eucerin Hyaluron-Filler, proto je také ideálním doplňkem pro ty, kteří používají další produkty s kyselinou hyaluronovou. Obsah kyseliny hyaluronové v pleti začíná klesat již po dvacátém roce věku a regenerace pleti se zpomaluje, proto je vhodné s péčí začít včas.