Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Vše, co jste si přáli vědět o “fitness” těhotenství Pippy Middleton

Její sestra Kate už má potomky tři – prince George, Louise a princeznu Charlotte. Pippa Middleton ale zatím společně s miliardářem a automobilovým závodníkem Jamesem Matthewsem čeká na prvního. Podle nejčerstvějších informací jí zbývá do porodu už jen pár dní, ale své lásky ke sportu se nevzdala ani teď.

Dominika Bártová | 12. 10. 2018

První informace o jejím těhotenství vypluly na povrch již během dubna, kdy její blízký přítel prozradil Sunday Express, že je ve 12. týdnu. Pippa Middleton ale oficiálně potvrdila své těhotenství až v létě, kdy vyšel článek v novinách Waitrose Weekend o cvičení pro těhotné. 

pippa

Těhotenství a fitness

To, že Pippa cvičí ostatně dokazují i její fotografie z londýnských ulic na cestě ze soukromého fitness v Kensigtonu.

pippa

Její tělo bylo zvyklé na pravidelný pohyb, proto chtěla zůstat aktivní i během těhotenství. “Měla jsem tu čest pracovat s Pippou během jejího třetího trimestru a bylo to skvělé. Snažila se udržet ve formě, což je úžasné,” řekla pro časopis Hello! Ashley Verma, která s Pippou spolupracovala na otevření nového sportovního studia.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Ostatně cvičení v posilovně není na škodu, pokud si hlídáte tepovou frekvenci, dodržujete pitný režim a vynecháte cviky na břicho, a toho si je jistě nastávající maminka vědoma. Kromě návštěvy posilovny taky hrála až do 6. měsíce tenis, plavala a taky praktikovala nejnovější fitness hit – total barre.

Cit pro módu

Švagrová budoucího anglického krále je známá taky svým citem pro módu, jenž skvěle prokazuje i v těhotenství. Pro budoucí prvorodičku je to ale hračka. Ostatně kromě toho, že je autorkou úspěšných knih o event managementu a několika poutavých novinových článků, si zkusila v minulosti také módní návrhářství ve spolupráci s designérkou Tabithou Webbovou. 

Jejím stylem se můžete inspirovat i vy. Obzvláště nastávajícím maminkám budou slušet romantické šaty s gumou v pase a upnutějším živůtkem nad prsy, jež si Pippa oblékla na French Open. 

pippa

Hladký průběh těhotenství

“Mé tělo se v těhotenství hodně proměnilo, ale pořád se cítím dobře. Je to hlavně díky tomu, že sportuji,” prozradila Pippa Waitrose Weekend a taky to, že netrpí žádnými ranními nevolnostmi jako její sestra, jež si prošla nadměrným zvracením tzv. hyperemesis gravidarum. 

Po vzoru Kate

Stejně jako její sestra, vévodkyně z Cambridge, nezveřejnila ani Pippa pohlaví svého dítěte. “Pár není ohledně nastávajícího rodičovství příliš sdílný,” řekl v jedné britské talkshow jejich příbuzný Spencer Matthews. 

Jediné, co je ale pravděpodobné, že nastávající maminka porodí ve stejné nemocnici (St. Mary’s Hospital) jako její sestra Kate. Byla totiž vyfocena společně s manželem u vstupu do této slavné londýnské porodnice 2. října.

pippa