Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Z DENÍKU KOSMETICKÉ REDAKTORKY: Moji organičtí favorité

Tento rok je přímo líhní nových kosmetických značek, vyznávajících všechny etické hodnoty, které se od nich očekávají. Je proto těžké si v tom množství vůbec vybrat, po čem sáhnout. Já vám prozradím, které produkty mají čestné místo v mé koupelně.

Markéta Vörös | 25. 02. 2019

Odličování

Hledala jsem dlouho, ale nakonec jsem se našla u britské značky OSKIA London, kterou nově najdete ve FAnn Beauty Atelieru. Hutná olejová textura zanechává moji pleť v naprostém komfortu.

jsdkjdkfsj
Renaissance Cleansing Gel, OSKIA London, 200ml, 1799 Kč, prodává FAnn Beauty Atelier

 

Péče

Nikdy jsem nebyla člověk přes oleje, nebo lépe řečeno - oleje mi nikdy nesedly. Narazila jsem na dvě české značky, které můj pohled od základu změnily. 

První je konopný olej od plzeňské Cannor, který používám každý večer na navlhčenou pleť (i pod oči) a moje pleť nikdy nevypadala líp! Doporučovala bych ho spíše na sušší pleť, která potřebuje pořádnou dávku výživy.

jsdjsfksdfj
Zázračný regenerační elixír - pleťový olej s CBD, Cannor, 30ml, 599 Kč

Druhým je značka Omorfia, která se svým luxusním designem a kvalitou může rovnat světovým značkám. Mají na výběr tři oleje, já mám rozjasňující Bright Star, který je vhodný pro všechny typy pleti - je totiž lehký a suchý. Prostě luxusní!

uhjhj
Rozjasňující pleťový olej Bright Star, Omorfia, 30ml, 1100 Kč

 

Make-up

Konečně, konečně! Opravdu jsem nemohla sehnat make-up, který by mi sednul barevně a hlavně, držel celý den na pleti. Našla jsem ho u americké značky Juicy Beauty, za kterou stojí herečka Gwyneth Paltrow. Primárně se specializují na pleťovou péči, proto se nejedná o jen tak obyčejný make-up. Je smíchaný se sérem, které o vaši pokožku po celý den pečuje. Za mě jednička s hvězdičkou!

sdjslkjfskjf
Hydratační make-up s vyhlazujícím sérem, Juicy Beauty, 1390 Kč, prodává Biosophy

 

Tvářenka

Poslední dobou používám téměř výhradně krémové tvářenky a to ze dvou důvodů - pleť rozjasní a aplikace s nimi je neuvěřitelně jednoduchá. Oblíbila jsem si mrkvovou tvářenku od australské značky Ere Perez, můžete ji s klidem použít i na rty.

sdijisojfsd
Ere Perez mrkvová tvářenka v kelímku, Ere Perez, 559 Kč, prodává Ladybio

 

Rozjasňovač

Už léta používám rozjasňovač od RMS Beauty. Sázím na jistotu, v kosmetické taštičce ho má Gisele Bündchen i Miranda Kerr. 

hjshfjsfhj
Paletka Luminizer X Quad, RMS Beauty, 1400 Kč, prodává Ingredients
 

 

Rty

Neskutečně příjemné balzámy na rty vyrábí berlínská značka Girl Smells, které vás okouzlí i svými rozkošnými obaly.

shjdjsfhjs
Tónovací balzámy na rty, Girls Smells, 540 Kč, prodává Biosophy