Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Značka Tous uvedla exkluzivní řadu šperků Atelier Tous Rosa Oriol

Ve středu jsme se zúčastnili krásné akce, kde značka Tous představila novou řadu šperků Atelier Tous Rosa Oriol. Co nás na exkluzivní kolekci zaujalo a kdo si tento event nenechal ujít?

Na velkolepý večírek, který se konal v prostorách zahrad hotelu The Grand Mark v centru Prahy, zavítaly nejen české celebrity a blogerky, ale také členové rady Oriens Klenoty, regionálního partnera značky Tous, Agnieszka Jasikowski, Eugeniusz Jasikowski a Artur Lauer. Na párty zavítal také vzácný host ze Španělska, art directorka rodinné značky Tous, Marta Tous. 

tous
Eugeniusz Jasikowski, Agnieszka Jasikowski, Marta Tous, Daniela Peštová, Artur Lauer

Na události kromě ambasadorky značky a světové topmodelky Daniely Peštové, nechyběla ani řada dalších modelek a influencerek jako Jitka Nováčková, Kristýna Schicková, Aneta Vignerová, Ina T., Andrea Bezděková nebo Kateřina Smejkalová. Celým večerem hosty provázela moderátorka Zorka Hejdová. Po slavnostním zahájení, kterého se účastnila světová topmodelka a ambasadorka značky Daniela Peštová, na hosty čekala exkluzivní prezentace šperků jedinečné kolekce Atelier Tous Rosa Oriol. Jako překvapení večera vystoupila talentovaná violoncellistka Terezie Kovalová. 

O exkluzivní kolekci Atelier Tous Rosa Oriol

Tato kolekce zaujme především velkým množstvím drahokamů těch nejzajímavějších barev, mezi nimiž září safíry, smaragdy, topazy, turmalíny a další drahokamy. Ve spojení s bílým, žlutým a růžovým zlatem vypadají šperky opravdu velkolepě. 

Za kolekcí stojí Rosa Oriol, kreativní ředitelka značky Tous. Sama Rosa k procesu vzniku této kolekce dodává: „Jsem inspirována tím, co vidím na ulici, u lidí, na cestách, ale jak řekl Picasso, skutečná inspirace přichází, když pracujete. Chcete-li to ztělesnit, měli byste být schopni přijímat nové věci, aniž byste se omezovali na oblast šperkařství – i díky tomu používáme a objevujeme nové metody a materiály.”

Exkluzivní kolekce Atelier Tous Rosa Oriol