Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, den před Úplňkem ve vzdušných Blížencích Vám může posílat jemné signály k tomu, stát se členem určité komunity či spolku. Zaznamenat můžete i výhodné předplatné do nového roku a zajistit si tím přísun svěží inspirace, tipů a návodů.

Dnešní energie dne Vás mohou i v něčem prověřit a citlivěji Vás navádět k tomu, zda si věříte a máte spoustu kreativní motivace k tomu, předávat dále Vaše zkušenosti v určitém oboru či oblasti. Den napomáhá rozvíjet vlastní zručnost a um.

V pracovní oblasti se může více projevit určité přechodné období, za kterém může být i momentální zdravotní či jiný problém, někoho z kolegů. Den může otevřít i téma firemní či vánoční akce. Je možné, že Vás čeká i krátká vyjížďka.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Blíženců. Napomáhá prohloubit si své mnohostranné zájmy a záliby, vzájemným předáváním si zkušeností. Zdravotně je den zaměřen na ramena, ruce, paže, dýchací cesty, průdušky a na endokrinní systém. Vhodná je ochrana ramen před průvanem, masáž ramen a rukou a případná inhalace.

Panna