Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, den navyšuje bystré vnímání a racionální myšlení. Potěšit Vás tak může i to, jaký podstatný a úpěšný výsledek dnes zaregistrujete a k jakým svěžím krokům Vás vyzývá i společenské postavení Luny ve Vahách.

Znamení Vah posílá náruč léčivé a uzdravující energie do vztahů, které mohly být dlouhodoběji zatíženy i určitým vyrovnáním či majetkovým sporem. Zaznamenat můžete vnitřní podnět k prvnímu krůčku projevu pochopení a vstřícné empatie. Týkat se to může i příchozí důležité rodinné schůzky či setkání.

V pracovní oblasti den přeje významným událostem, poradám, důležitým obchodním a úředním jednáním a napomáhá veřejně se skvěle prezentovat. Potěšit Vás může i to, kdo upřímně ocení Vaše projevené úsilí.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vah. Vnáší do dne i téma spravedlnosti a moci, kterou ovládáte a za kterou přijímáte osobní odpovědnost i za druhé. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř, bedra a na kyčle. Vhodný je zvýšený příjem tekutin a doplnění vitamínů a minerálů, které Vám mohou aktuálně chybět a intuitivně to tak sami cítíte.

Panna