Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
8libraMilé Váhy, příjemně můžete být zaskočeni dvěma super možnostmi či mít příležitost objevit něco zajímavého, co ve Vás probudí vášeň a svěží motiv k akčnosti.

Vliv ohnivé Luny v Beranu vnáší do společných chvil dávku náruživosti a nespoutanosti. Můžete mít zvýšenou chuť něčím překvapit blízkou osobu či na sebe podvědomě poutat pozornost druhých. Osamělé Váhy mohou potkat tajného ctitele či mít určité tušení o tom, kdo je sám chce oslovit či jim nabídnout randíčko.

V pracovní sféře den sám upozorní na to, co je také důležité v zájmu týmové spolupráce a co nesmí pro dnešní den chybět. Vaše marketingové schopnosti osloví Vaše klienty a je zcela možné, že si toho od Vás pořídí více, než měli v plánu.

Luna se přehoupla do ohnivého znamení Berana. Nabízí určitou šanci či impuls něčemu dát svěží pohyb a zaregistrovat tím i nový svěží potenciál. Zdravotně je den zaměřen na oblast hlavy, mozku, spánkové oblasti, na oči, uši, čelisti a smyslové orgány. Vhodný je zvýšený příjem tekutin a předcházení bolesti hlavy.

Váhy