David Pastrňák slaví narozeniny. Místo hokejového mistrovství se rozhodl pro čas s rodinou v luxusním domově v Bostonu. Výhled má opravdu královský
Stěhování ven je tu: Jaký zahradní nábytek bude slušet vaší chalupě a jak zajistit, aby vám ho nikdo neodnesl
Týdenní horoskop od 25. května 2026: Lvům hrozí napětí ve vztazích, Kozorohy čeká šance na kariérní postup
Exkluzivní rozhovor s bratrem dívky zmizelé před 25 lety v Albánii: Až s vlastními dětmi mi došlo, co naši prožívali
Veronika Khek Kubařová: Manžel mě zažil ve stavech, kdy jsem byla hotová fúrie. Vím, že spolu zvládneme všechno
15 fotek Džíny vás nebaví? Na jaře 2026 je vyměňte za 5 trendy kalhot. Od saténových přes capri legíny po manšestráky
13 fotek Nejpohodlnější džíny roku 2026 připomínají školní léta: Naučte se nosit puddle jeans jako celebrity
15 fotek Nejsou džíny jako džíny: Skinny, do zvonu nebo rovné? Zjistěte jednou provždy, jaký střih lichotí vaší postavě
15 fotek Na vánoční večírek v džínách? Se správným topem žádný problém! Zkuste korzety, flitry nebo satén
37 fotek Rovné nohavice jsou passé: Podzim 2025 si podmaní trendy džíny ze 70. let i nejpohodlnější střih
25 fotek Jednoduché, praktické a krásné: 5 nadčasových kousků, se kterými si vystačíte po zbytek léta 2025