Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Právě vychází speciální Venkov & styl věnovaný jídlu!

Speciál Jídlo časopisu Venkov & styl plný dobrot všeho druhu a zajímavého čtení najdete ode dneška na stáncích. Až jím zalistujete, určitě najdete inspiraci nejen pro vaření!

Redakce Marianne | 27. 05. 2016

 

Že jídlo může být zajímavou i vrtošivou modelkou a jeho focení podléhá podobným trendům, jako móda, ví nejlíp první dáma jídelní fotografie Alena Hrbková, která nás pozvala do svého ateliéru. Za co všechno může láska zjistíte v článku Sladkosti bez pečení, a možná neodoláte a některý z lákavých raw dezertů Veroniky Klamtové – třeba úžasně osvěžující jahodový sorbet – si taky připravíte!

A když už mluvíme o jahodách, ať je to čokoládový koláč s jahodami, voňavý sirup či neodolatelná pavlova z obálky, nebudete vědět, na jaký způsob si na nich pochutnat dřív. Navíc vám příblížíme cestu velkoplodých jahod do Čech. Martin Štangl, šéfkuchař restaurace Eska a velký milovník divokých bylinek a surovin v jejich nejpřirozenější podobě, pro vás připravil lahůdky, které ozvláštní každou zahradní párty. A navíc zjistíte, jaké je bydlet v domě, který voní perníkem, připravovat jídla z květin či chovat včely a těšit se z jejich produktů. To všechno a ještě mnohem víc se dočtete právě ve speciálu Jídlo časopisu Venkov & styl. Doporučujeme číst pouze s plným žaludkem!

Související články

Krása
Nejlepší make-upy podle redakce Marianne: Vybíráme produkty vhodné pro letní dny

Nejlepší make-upy podle redakce Marianne: Vybíráme produkty vhodné pro letní dny

Rodina a děti
Z dítěte budoucím šampionem: Jak skloubit vzdělání a školu se sportem

Z dítěte budoucím šampionem: Jak skloubit vzdělání a školu se sportem

Dobrý nápad
Muškáty na slavnostní výzdobu? Rozhodně ano! Takhle jste je možná ještě neviděli

Muškáty na slavnostní výzdobu? Rozhodně ano! Takhle jste je možná ještě neviděli

Dobrý nápad
Sezóna jahod vrcholí! Pusťte se do marmelády a užívejte si jejich chuť po celý rok

Sezóna jahod vrcholí! Pusťte se do marmelády a užívejte si jejich chuť po celý rok