Únorový Venkov & styl je právě v prodeji
Ve druhém měsíci roku pravidelně vrcholí oslavy masopustu, o něž vás nepřípravíme ani letos, a to navzdory mnohým opatřením.
Máme pro vás recept na lahodné koblihy či bramborové kuličky s rozehřátou čokoládou. Masopust neboli fašank se totiž kromě zabijaček neobejde bez smaženého sladkého pečiva. Nesmí chybět ani postup přípravy na domácí uzené.
Zajeli jsme spočítat huňaté ovečky na ekofarmu v Beskydech, kde je chovají manželé Krpešovi. Těm nechybí nejen láska ke zvířatům, ale také k tradičnímu předení na kolovratu a práci na tkalcovském stavu.
V tomto vydání pro vás máme také tipy na přírodní medicínu, která dostane do kondice vaše orgány zodpovědné za trávení. Zjístíte, proč je morče dobrým společníkem k dětem. Ve fejetonu se seznámíte s paní hajnou a díky článku Sladký spánek v zeleni se rozhodnete, kterou rostlinu pořídit do ložnice.
Únorový Venkov & styl nabízí mnohé další články. Užijte si s jeho společnosti čas co nejlépe!
----