Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Kolik si vydělá Kylie Jenner za jeden příspěvek na Instagramu?

V Česku bychom museli s průměrným platem šetřit 60 let, abychom takové částky dosáhli. Ona ji má vydělanou za jeden příspěvek.

Anonymous | 13. 08. 2018

Kylie Jenner má ten nejzajímavější instagramový profil na světě. Ne proto, že by její grid byl snad tak dokonalý. Naopak, nejmladší Kardashianka přidává na svůj účet fotky, jak se jí to zrovna hodí, ale to vůbec nevadí. Sleduje jí totiž 113 milionů followerů a za jeden reklamní příspěvek si podle HopperHQ vydělá až 1 milion dolarů. Ano, čtete dobře. V přepočtu 23 milionů korun!

Instagram je skvělým marketingovým nástrojem pro řadu firem. V případě, že se nějaká značka objeví v příspěvku celebrity, která má miliony sledujících, pak se o ní dozví ohromné množství lidí. Je to zkrátka win-win situace, protože propagátor za ní dostane balík peněz.

V žebříčku nejbohatších instagramerů a celebrit na sociálních sítích podle mediálního nástroje HopperHQ se letos umístila taky zpěvačka Selena Gomez, fotbalista Cristiano Ronaldo a na čtvrtém místě nevlastní sestra Kim Kardashian, kterou ale Kylie strčí se svým majetkem v hodnotě 900 milionů dolarů hravě do kapsy. Vděčí za to nejen účasti v rodinné reality show Keeping Up With Kardashians, ale taky založení kosmetické značky Kylie Cosmetics.

Zatímco Kim sází na své pozadí, Kylie se proslavila svými šťavnatými rty, na kterých postavila svůj byznys. Pokud jednadvacetiletou star sledujete, určitě si vybavíte příspěvky s novou kolekcí lip kitu (rtěnky a konturovací tužky), jimiž zdobí svůj účet. A jde jí to dobře. Během necelých tří let se jí podařilo prodat make-up v hodnotě 630 milionů dolarů.

V galerii najdete 10 nejúspěšnějších instagramových celebrit, které dominují lifestylovým oblastem – krása, móda, gastronomie, sport a cestování.

Milionové instagramy

Autorka textu: Dominika Bártová

Zdroj: https://www.hopperhq.com/blog/instagram-rich-list/

Související články

Zábava

<span>Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce</span>

Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce

Zábava

<span>KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?</span>

KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?

Zábava

<span>Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu</span>

Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu

Zábava

<span>Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?</span>

Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?