Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

SLEVA na zdravé stravování

Sleva na zdravé stravování

Otestováno Marianne - Zdravě a bez hladovění! Exkluzivně a pouze pro čtenářky Marianne každý program za 320 Kč!

Klára Kotábová | 6. 03. 2020

Kamarádky v nich jedou už dlouho. V krabičkách. Jedna nosí do práce keto krabičky, jiná veganské. Jen já doma otročím u sporáku. Dvě jídla, stále dokola. Jenže v mém věku už je zapotřebí, abych o sebe dbala. Tak jsem se rozhodla, že nebudu jíst jídla, kterých jsem přejedená, ale nechám si je připravovat. Krabičky od JEZTE S NÁMI jsem testovala 14 dní a sepsala jsem pro vás vše důležité. Za zvýhodněnou cenu 320 Kč/den si je můžete vyzkoušet také. Cena platí pro všechny programy z nabídky. 

jezte s námi

 

Krabičková dieta nebo zdravé stravování?

Celodenní menu je postavené na zásadách zdraví, individualizace kalorických a nutričních hodnot, dle cíle a potřeb zákazníků. Je to nutričně vyvážené 5 chodové denní menu. Každý den dostanete jídlo v určeném časovém rozmezí tam, kam si budete přát. Hlavním cílem není jen redukce vaší váhy, také se můžete naučit zdravému způsobu stravování pomocí zdravých, tělu prospěšných a nechemicky ošetřených surovin. Jídlo je sestavováno s ohledem na výslednou kalorickou hodnotu i na charakter použitých surovin.

Jak to funguje?

Jak to funguje?

Celý proces je velmi jednoduchý - z formuláře si vyberte program dle svého bazálního metabolismu. V Jezte s námi pro vás jídlo připraví, uvaří, upečou a naporcují. Doručí ho k vám domů, do práce nebo jej uloží na domluvené výdejní místo. Pokud si s výběrem pro vás vhodného programu nevíte rady, nezoufejte. Po odeslání objednávky budete kontaktování školeným personálem společnosti. V rámci telefonického rozhovoru si můžete ověřit výběr programu, případně si dle dosavadního životního stylu necháte program doporučit. 

Objednávka s PROMOKODEM

Jdete do toho? Stačí vyplnit tento formulář. Do pole Promokod uveďte MARIANNE.

Poskytovatelem služby je společnost JEZTE S NÁMI s.r.o. (Dělnická 6, 434 01 Most-Velebudice). Zákaznická linka je k dispozici ve všední dny od 9 do 17 hodin na telefonním čísle 733 611 811. Využít můžete i e-mailovou adresu [email protected].

Více informací naleznete na www.jeztesnami.cz.

Ukázky jídel JEZTE S NÁMI
Ukázky týdenních jídelníčků