Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Spice Girls se znovu dávají dohromady a neuvěříte, kolik dostanou zaplaceno

Kdo by si nepamatoval na devadesátá léta a hit Wannabe od Spice Girls? Když se po roce 2000 cesty pěti zpěvaček s přezdívkami Scary, Sporty, Ginger, Baby a Posh rozešly, obrečela to nejedna jejich fanynka. Od té doby se párkrát daly dohromady vždy na jedno vystoupení, ale nyní se Spice Girls opět vrací v plné síle!

Eliška Vrbová | 4. 02. 2018

V devadesátých letech byly populární třpytky namísto pečlivého konturování, kazety namísto iPodu a telefonování namísto psaní zpráv po Facebooku. Některé věci se zdály tak trochu jednodušší a někdy si přejeme, aby se to vrátilo zpět. Jedna z těch tehdy velmi populárních věcí se ale právě vrací, a to sice dívčí kapela Spice Girls.

Mel "Scary" B, Victoria "Posh" Beckham, Emma "Baby" Bunton, Mel "Sporty" C a Geri "Ginger" Halliwell se údajně sešly, aby společně probraly svůj všemi očekávaný návrat, který nakonec skutečně proběhne. Ale nebude to jen tak, každá z členek skupiny totiž dostane neuvěřitelných 10 milionů liber!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Podle všeho se Spice Girls zavázaly k jim věnovanému televiznímu speciálu v Číně a také k nahrání nového alba. Ovšem fanoušci Victorie Beckham velkou radost mít nebudou, protože "Posh" smlouvu podepsala jen pod podmínkou, že nebude muset zpívat. Přesvědčit Victorii, aby s reunionem souhlasila, bylo tím největším oříškem pro všechny. 

Z reunionu má naopak velkou radost Geri Horner (dříve Halliwell). "Opravdu jsem se snažila všechny přesvědčit, aby se daly dohromady," řekla dříve magazínu Red.

Spice Girls se nakrátko daly dohromady už před šesti lety kvůli letním olympijským hrám v Londýně. Na zahajovacím ceremoniálu tam zazpívaly písničky Wannabe Spice Up Your Life. Vypadá to však, že letos toho od Spice Girls pohromadě uslyšíme mnohem víc, a tak už se nemůžeme dočkat!