Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Tiffany otevírá kavárnu Blue Box Cafe v Londýně

Kvůli Snídani u Tiffanyho už nemusíte letět až do New Yorku. V londýnském obchodním domě Harrods otevírá značka Tiffany & Co. vůbec první Blue Box Cafe v Evropě!

Eliška Vrbová | 27. 02. 2020

O ikonické modré krabičce se šperkem od Tiffanyho sní snad každá žena. A právě v tomto typickém odstínu Tiffany Blue je vyveden interiér nové kavárny v londýnském obchodním domě Harrods. 

Interiér kombinuje lehkost a elegantní moderní styl, který odkazuje na mistrnné zpracování a inspiraci přírodními motivy, kterými se značka Tiffany proslavila. Hravé detaily se harmonicky doplňují s luxusními povrchy, jakým je například nádherný amazonit s ručně malovaným motivem. Styl kavárny v sobě nese každodenní luxus, který Tiffany charakterizuje již více než 180 let.

"Jsme velice potěšeni, že můžeme představit koncept Blue Box Cafe v Evropě právě v Harrods, jednom z nejslavnějších obchodních domů světa. V Londýně má značka Tiffany velice dlouhou tradici," říká Richard Moore, viceprezident Tiffany.

Obklopeni Tiffanyho nádhernými šperky si hosté mohou vychutnat exkluzivní menu z nejkvalitnějších surovin získávaných z regionálních zdrojů. Blue Box Cafe nabízí nejen snídaně, ale samozřejmě také pro Anglii typický odpolední čaj a večeře. Ochutnat můžete například The Central Park Salad, The Big Apple nebo The Blue Box dort. Vše je servírováno na porcelánu z kolekce Tiffany Home & Accessories Collection, která se dá v Harrods také zakoupit, pokud si chcete kousek stylového zážitku u Tiffanyho vychutnat i doma. 

Obchodní dům Harrods leží v Londýně na Brompton Road. Kavárnu Blue Box Cafe najdete ve sníženém přízemí.

Nakoukněte do úchvatného Blue Box Café v Londýně