Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Tipy na dárky ke Dni matek. Čím letos potěšíte maminku vy?

Příští neděli budeme oslavovat ty nejmilovanější osoby na celém světě - naše maminky. Už máte vymyšlený dárek ke Dni matek? Máme pro vás tipy na ty nejkrásnější šperky, kabelky a šátky, kterými můžete svou maminku v neděli 10. května potěšit.

Eliška Vrbová | 2. 05. 2020

Náramek, náušnice nebo náhrdelník? To vše najdete ve speciální kolekci ke Dni matek, kterou připravila značka Swarovski. Vybrala si motivy plné jarní nálady, jako jsou včelky či květiny. Krásné šperky najdete také u značek ALO diamonds a ALOve. Například náramky s přívěskem ve tvaru srdce nebo nekonečna si můžete s maminkou pořídit společně. Pokud by se jí líbily něžnější šperky, určitě vyberete nějaký z jemných náhrdelníků či perlových náramků.

Krásný šperk

Kabelek nemáme nikdy dost a letos na jaře jsou velmi populární hlavně ty pestrobarevné. Žlutou či oranžovou najdete u značky Gino Rossi, kterou prodává CCC. Navíc na ni během tohoto víkendu získáte slevu 20%! Zelenou či mentolovou pořídíte na e-shopu značky Orsay, zářivě červenou v Marks & Spencer.

Barevná kabelka

Šátek je ideální doplněk, který se dá nosit na tisíc způsobů. Buď ho můžete uvázat klasicky kolem krku nebo jako čelenku, případně místo pásku nebo s ním můžete ozdobit kabelku. Proto se určitě vyplatí investovat do šátku z hedvábí od některého z luxusních módních domů, jako je třeba francouzský Hermès.

Stylový šátek