Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Vědci odhalili tajemství krásných vlasů. Pochází z moře!

Ztratili jste naději při pohledu na vaše řídnoucí a slabé vlasy? Nezoufejte, pomoc přichází z moře a odborníci na krásu nemluví o ničem jiném!

Promotion | 23. 10. 2017

Co si představíte pod pojmem "krásné vlasy"? Dlouhé, husté, lesklé a pevné? To si představíme všechny. Teď se podívejte do zrcadla. Pokud vaše vlasy nesou všechny jmenované přívlastky, tak jste si upřímně vysloužila naši závist. Pokud se koukáte na suché, řídké a zplihlé nic, měla byste rozhodně číst dál. 

Vlasy jsou symbolem krásy, sexuality a odrážejí naše vnitřní zdraví. Ne všechny však oplýváme bujnou hřívou. Mnohé z nás bojují s vypadáváním vlasů, a to hlavně s přibývajícími léty. 

Skupina vědců z Japonska odhalila mechanismus skrytý za ztrátou vlasů v důsledku stárnutí a posunula tak vpřed výzkumy zabývající se řídnutím vlasů a plešatostí. Výsledky testů jednoznačně prokázaly, že za vším stojí nedostatek kolagenu v těle.  

kolagen

Není však kolagen jako kolagen. Zatímco ten běžný pochází ze savců, mořský kolagen se získává z moře, konkrétně z mořských ryb. Tento druh kolagenu velkou měrou napomáhá regeneraci neaktivních vlasových folikul, což vede k jejich aktivaci a obnovení růstu vlasů. Funguje skvěle jako prevence proti vypadávání vlasů a vědecké studie dokonce prokázaly, že dokáže nejen obnovit vlasovou strukturu, ale umí opravit i roztřepené konečky díky tolik potřebné hydrataci. 

Botticelliho Venuše, bohyně krásy a lásky, se zrodila z mořské pěny a není náhoda, že z moře přichází také Inca Collagen - nejsilnější a nejčistší 100% mořský kolagen. 

inca collagen

Inca Collagen funguje také jako silný antioxidant bojující proti volným radikálům, které představují hrozbu pro zdravý růst vlasů. Obnovení hladiny kolagenu v těle nejen posílí každý vlas, ale také zvýší jeho samotný objem. 

Čím více kolagenu pokožka hlavy obsahuje, tím lépe a rychleji vlasy rostou, mají menší sklon šedivět, padat a lámat se. Mořský kolagen funguje jako zdroj mládí doplňující přirozený obsah kolagenu v těle. 

vlasy

Tip redakce:

Přemýšlíte už nyní nad vánočními dárky pro své blízké. Darujte jim krásu v podobě mořského kolagenu Inca Collagen.

inca collagen

Inca Collagen najdete v novém Marianne Beauty Boxu!