Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Zamilovaný únor s novou Marianne

Únor se nese ve znamení lásky a ať už slavíte svatého Valentýna nebo ne, článků o vztazích, fotek krásných šperků i svůdného spodního prádla není nikdy dost. Zamilovaná Marianne je právě na stáncích!

Karolína Peřinová | 17. 01. 2019

Co je nezabilo, to je posílilo – slavné české páry v rozhovoru mluví o seznámení, porozumění, vzájemné důvěře, ale i o hádkách a nevěře. Na vlně lásky se nese i článek od psychoterapeuta Martina Zikmunda, který vám vysvětlí, proč ve vztahu není vzhled nejdůležitější. S primabalerínou Adélou Pollertovou se protančíte rozhovorem o baletu, rodině i módě až k Radkinu Honzákovi. Ten vám poradí, že svého vytyčeného cíle dosáhnete pouze bez žádných „bych“.

V módě na vás čeká líné ráno, plné svůdného, ale i pohodlného prádélka. Nezapomeňte pak zaškrtnout, které by se vám líbilo a časopis nechat nenápadně ležet na stole, tak, aby si toho váš partner všiml. Třeba ho tak trochu pošťouchnete k valentýnskému dárku. A až se dostanete ke stránce se šperky, udělejte to samé. Ale pozor. Budete mít co dělat, abyste tam nezaškrtla úplně všechno.

Přiznejte se, jak dlouho jste se odhodlávala k červené rtěnce? Spoustu z nás na ni nemá odvahu, přitom je to ta nejhezčí barva, jakou žena na rtech může mít. Naše kosmetická redaktorka vám o výrazných rtěnkách řekne víc a také si můžete přečíst o multifunkčních kosmetických produktech, které považuje za nejlepší vychytávku poslední doby.

V únorové Marianne vás čeká i spousta cestování - od ostrova Mauricius až po zasněžené Štrbské pleso. Také vám přinášíme tipy na místa, kde můžete strávit víkend plný romantiky. A nemusí to být jen v únoru, protože lásku si můžeme vyznávat celoročně. I tak vám ale přejeme krásného Valentýna!

Co nás nezabije, to nás posílí

Hejlíkovi, Klusovi, Rajských, Marie Doležalová a Marek Zelinka – tyto české páry se vám svěří, jak pečují o svou lásku a jak se vypořádávají s drobnými neshodami i většími hádkami. Protože i v tom nejkrásnějším vztahu to občas zaskřípe.

hejlikovi

Adéla Pollertová: Balet je strašně nespravedlivý

Nejlepší česká primabalerina má za sebou zářivou evropskou kariéru, je majitelkou taneční školy a maminkou roční Toničky. Ne vždy ji ale osud přál, musela si projít tím nejtěžším, co ženu může potkat. V rozhovoru mluví nejen o baletu, ale i o rodině, těhotenství a podnikání.

adela

Proč vzhled není nejdůležitější? Zejména pro lásku na věky

Podle Martina Zikmunda nelze tvrdit, že na vzhledu vůbec nezáleží. V otázkách výběru partnerů, kde je důležitá i sexuální přitažlivost, hraje zkrátka vzhled roli. Jenže zdaleka ne jedinou, a bůh ví, jestli aspoň hlavní.

psychologie

Koktejl s Marianne: Francie v Praze

Na v pořadí třetím Koktejlu s Marianne jsme se cítily jako pravé Pařížanky. Naše čtenářky jsme tentokrát pozvali do nádherného butiku francouzské značky Longchamp v Pařížské ulici. A byl to nezapomenutelný večer!

koktejl

Milujte se a hlaďte se!

Endorfin je organismu vlastní opiát, který se uvolňuje do mozku z hypofýzy, vyvolává euforické pocity, a proto se také označuje jako tělu vlastní droga, jež nám dává sílu poprat se se životem. V článku se dozvíte, jaké jsou nejlepší způsoby na zvýšení jeho produkce. Stačí si vybrat ten, který vám nejvíce vyhovuje.

endorfin