Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Zastavte čas: 3 omlazující účinky mořského kolagenu na pokožku

Bez ohledu na to, kolik nám je a co děláme, všechny chceme zůstat krásné a mladé. Když víte, co vaše pleť potřebuje, můžete toho dosáhnout.

Promotion | 8. 11. 2017

Znáte ten pocit, když se lidé dozví váš věk a překvapeně poznamenají, že by vám hádali méně? Časem si na to zvyknete a berete to jako samozřejmost. Ovšem jen do té doby, dokud na váš věk přestanou reagovat. Marně čekáte na udivené “Vážně?” a obdivné “Řekla bych ti o 6 let míň.” Nechápete to. Vždyť jíte zdravě, sportujete, denně vypijete 2 litry vody a před sluncem se vždy chráníte. 

Pravdou je, že vaše pleť postrádá základní stavební kámen a kamenolom je skoro prázdný. Trochu tvrdé, ale trefné přirovnání. Řeč je totiž o kolagenu, jehož přirozená produkce v těle se každým rokem snižuje a v době, kdy nám je 60, je téměř nulová. 

aging

Existuje přes čtyřicet druhů kolagenu, které se liší složením a funkcí. Nejhojněji je však v našem těle obsažen kolagen typu 1. Jak ho nejjednodušeji doplnit? Řešení je stejně snadné, jako vypít sklenici vody. Stačí do ní přidat Inca Collagen - mořský kolagen, který se skládá výhradně z kolagenu typu 1 a představuje ideální způsob, jak získat potřebný materiál pro obnovu kožních buněk.

inca collagen

Zde jsou 3 blahodárné účinky mořského kolagenu na naši pokožku:   

1. VRÁSKY

70 % naší pleti tvoří kolagen typu 1. Dermis, spodní část kůže, obsahuje kolagenní a elastická vlákna, která určují její pevnost a plnost. Jak kolagen v těle věkem ubývá, objevují se hlubší vrásky kolem očí a úst. Klinické studie prokázaly, že se u testovaných osob, které pravidelně užívaly mořský kolagen, snížil výskyt vrásek, jejich pleť byla pevnější a vyhlazenější. 

2. HYDRATACE

Mořský kolagen významně zvyšuje hydrataci pokožky, redukuje oxidační stres a zabraňuje křížení kolagenových vláken, čímž zvyšuje hladinu hydratace až o 91%.  

3. PIGMENTOVÉ SKVRNY

Dalším následkem ztráty kolagenu je hyperpigmentace pleti. Jedná se o zvýšení počtu pigmentu v kůži, tedy barviva, které vytvářejí jednotlivé buňky v těle. Když je naše pokožka poškozena UV zářením, produkuje melanin, který se dostává do vrchní vrstvy kůže a způsobuje nevzhledné pigmentové skvrny. Mořský kolagen pomáhá redukovat tento problém tím, že brání produkci melaninu a zesvětluje již existující pigmentové zabarvení. 


Tip redakce:

Přemýšlíte už nyní nad vánočními dárky pro své blízké. Darujte jim krásu a mládí v podobě mořského kolagenu Inca Collagen.

inca collagen

Více o Inca Collagen na: WWW.INCACOLLAGEN.CZ

Inca Collagen najdete v novém Marianne Beauty Boxu!