Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Zpátky do formy aneb MARIANNE FITCHALLENGE je tu!

Jsme redakce požitkářů. Když je na dosah chlebíček, dortíček nebo třeba rozměrnější mísa řízků, rozhodně se nežinýrujeme. Přichází čas to změnit!

Promotion | 16. 01. 2020

Jedno z nejčastějších novoročních předsevzetí je začít cvičit a zdravě jíst. Tak dlouho jsme v lednových číslech psaly o tom, jak se po Vánocích dostat do formy, a jak najet na zdravý jídelníček, až jsme do toho spadly taky. A jelikož ve více lidech se to lépe táhne, jdeme do toho společně!

Naše čtyři členky týmu Marianne Petra Šroubek Pohlová, Markéta Žižková, Klára McMahon a Eliška Vrbová se rozhodly udělat něco pro své tělo (i mysl) a přijaly tříměsíční fitness výzvu, která vznikla ve spolupráci s hlavním partnerem, značkou NIVEA a partnery adidas a Tesco. Po celou dobu vám budeme přinášet videoreportáže o jejich pokrocích, ale i nezdarech, protože, co si budeme povídat, jsme jen lidi a nějaké to selhání ve formě dortíčku či vynechání tréninku z lenosti může přijít. Tato výzva rozhodně není o drastických dietách, hubnutí a pocení krve ve fitness centrech. Každá od výzvy očekává něco jiného, hlavní cíl je ale společný – cítit se dobře ve vlastním těle.

Co bude Marianne Fitchallenge obnášet?

Po dobu tří měsíců budou redaktorky cvičit, zdravě jíst a pečovat o své tělo. To se lehce řekne než udělá, a tak budou pod vedením trenérů z adidas Runbase a nutriční expertky od partnera projektu Tesco, Zuzany Pavelkové Šafářové. Ta holky na začátku změří, zjistí, jaký je jejich zdravotní stav a na základě výsledků společně s trenéry holkám doporučí, čeho a jak by toho měly během výzvy dosáhnout. Někdo bude chtít nabrat svalovou hmotu, pravidelně se hýbat a někdo se zkrátka nechce po čtyřicítce tzv. „rozkydnout.“ Co přesně od výzvy holky očekávají? Podívejte se na video.

Pojďte do toho s námi. Začínáme právě teď!

Chcete se také dostat do formy? Připojte se k nám. Je jedno, jestli potřebujete zhubnout, přibrat, začít se víc hýbat, zdravěji jíst nebo zkrátka jen dostávat pravidelnou dávku endorfinů. Důležité je začít a vytrvat. Věříme, že čím víc nás bude, tím větší to pro nás bude motivace. Budeme se navzájem podporovat, sdílet své pokroky i nezdary. Společně to dokážeme! V článcích a videích budou redaktorky sdílet své jídelníčky od výživové poradkyně, tréninky s fitness trenéry i tipy, jak pečovat o své tělo, kterými se můžete inspirovat. Posílejte nám fotky, sdílejte s námi vaše příběhy i třeba zdravé recepty na Instagramu pod #mariannefitchallenge nebo na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ:

MARIANNE FITCHALLENGE #1: Video z prvního tréninku

MARIANNE FITCHALLENGE #2: Progres a rady od výživové poradkyně