Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, dnešní energie dne Vám mohou přinést zajímavý návrh a tím i nevšední spontánní inspiraci. Magnetické energie dne Vám mohou i skrze dnešní zaznamenané zprávy a informace přinést zajímavou ochutnávku něčeho, co jste dosud nemuseli zaznamenat a co bude pro Vás příjemně překvapující.

Vliv Luny ve Vodnáři posunuje hranice možností a nabízí příjemné doplňující informace i ohledně toho, nad čím můžete chytře vyzrát a něco si tím i usnadnit. Den také nepřímo zviditelní, co právě končí a jaké nové poznatky a zážitky jste tím mohli načerpat. Pocítit můžete i zvýšenou potřebu podělit se o ně s blízkými.

V pracovní oblasti Vám den nabídne příjemnou a pohodovou pracovní dobu. Mistrovské energie dne přejí týmové spolupráci a pohotovým logickým úvahám, které mohou i něco vítaně urychlit. Zabývat se můžete i konkrétní modernizací spojenou s komunikační sférou a IT službami.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Nabízí také více kosmopolitních a celosvětových témat, které napomáhají něco nového se dozvědět a tím se i vědomostně obohatit. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je masáž lýtek a kotníků a případná příprava na jednodenní lunární půst.

Blíženci