Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
7geminiMilí Blíženci, vítá Vás Podzimní rovnodennost a s ní i příležitost postřehnout, v jakém směru pociťujete určitý zvrat či poločas a k čemu Vás tím pomaloučku navádí. Případné menší zastavení je fází, kterou byste si měli dovolit a využít tyto dny k očistě od toho starého a minulého.

Svěží energie dne napomáhají zaznamenat určitý časový úsek, který je součástí vyšší moci a má očistný charakter, i když se Vám to nemusí takto jevit. Dopřejte si více volnočasových aktivit a odpočinku k uvolnění vnitřních pocitů a myšlenek.

V pracovním prostředí mohou do dnešních činností zasahovat i okolní vlivy a případně i téma aktuálních voleb. Co se Vám zdá být nejasné, to se již v průběhu dalších dnů samo uspořádá. V jakém směru má být uzavřen pomyslný kruh, to se dnes více projeví.

Luna se přehoupla do zemského znamení Panny. Poukazuje také na systém a řád. Napomáhá v něčem si udělat jasno a přehled. Zdravotně je zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Vhodná je i očista střev.

Blíženci