Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
4taurusMilí Býci, vodnářské energie dne přináší zajímavé AHA momenty a to i ohledně toho, co se dnes dozvíte a kdo Vás bude o něčem aktuálním sám informovat. Týkat se to může i určité změny někoho ve Vašem blízkém okolí.

Očistné energie dne Vám mohou i skrze dnešní komunikaci předávat důležitý vzkaz, který Vám ujasní, co se také děje v blízkém okolí a v čem se budete moci lépe orientovat. Potěšit Vás může i to, o jakou starost méně budete mít.

V pracovním prostředí může i dnešní impuls či podnět připomenout, co je nutné do zítřejšího dne stihnout a jaké dokumenty, podpisy či jiné záležitosti Vám druhý musí včas předat. Zaznamenat můžete i to, kdo koncem měsíce listopadu končí či přechází na jinou pozici.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vodnáře. Napomáhá vzájemně si předávat ověřené informace a tím mít o něčem ucelenou představu. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodný je dostatek pohybu, jemná masáž lýtek a kotníků a prevence proti křečovým žilám.

Býk