Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, den navyšuje vnitřní vůli podělit se s blízkými o své zkušenosti a tím si projevit šlechetná gesta. Intuitivně velmi dobře prohlédnete, co od Vás druhý potřebuje a v jakém směru tím i něčemu předcházet.

Vliv Luny ve Vahách může více projevit i to, co je na hraně určité únosnosti a je možné to včas zaregistrovat a narovnat. Potěšit Vás tak může i to, jaká náprava či oprava ve Vaší domácnosti je možná a jaké společné kroky k tomu i uděláte.

V pracovní oblasti může i zítřejší státní svátek urychlit určité dokončovací práce a umožnit Vám předat si s předstihem doplňující údaje či dokumenty. Den sám upozorní na to, co se musí také do konce měsíce stihnout.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Vah. Umožňuje prohlédnout, v jakém směru jsou pomyslné váhy nakloněny a je nutné je znovu naladit do rovnováhy. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, močový měchýř, játra, krev, boky, kyčle a na endokrinní systém. Vhodná je preventivní péče zaměřená na ochranu ledvin před chladným počasím a zvýšený příjem tekutin.

Kozoroh