Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, den Vám umožní využít zkušeností druhého a vzájemně se tím i na něčem domluvit. Den nabízí prohlédnutí i ve směru toho, jaká aktuální preventivní péče a příjemná rekonvalescence Vám prospěje a jaké nadšení Vás k tomu také navádí.

Vliv Luny v Beranu nabízí příležitost zabývat se určitou obnovou a to i ve směru toho, čím podpořit mladistvý vzhled a dobrou náladu. Citlivěji můžete reagovat i na vůně a delší čas strávit v prodejně s parfémy a kosmetickými přípravky.

V pracovní oblasti den připomíná i určité zdravotní téma a bezpečnost práce na pracovišti. Co je možné ještě dnes opravit, to by se mělo i příznivými okolními vlivy podařit. O pozornost si může říci i tiskárna či jiný mechanický přístroj.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Berana. Nabízí příležitost věnovat se něčemu novému, co je i příjemnou součástí životní rovnováhy. Zdravotně je den zaměřen na obličej, hlavu, mozek, oči, uši a na smyslové orgány. Den nabízí i téma plastické chirurgie, kosmetických úprav a lázeňských pobytů.

Lev