Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, den nabízí příjemý impuls k regeneraci těla a ke konkrétní rekonvalescenci. Luna v Beranu Vám může nabídnout určitou novinku na trhu a tím i svěží motivaci k preventivní péči.

Den přeje nové zkušenosti a možnosti něco nového si vyzkoušet. Akční den si může vyžádat i zvýšenou opatrnost při manuální a zručné práci. Potěšit Vás může i vyjádřený zájem partnera postarat se o rodinný vůz či snaha ještě dnes něco opravit.

V pracovní oblasti se může více projevit i to, s čím máte dlouholeté zkušenosti a co Vám jde skvěle. Projevené úsilí si však může vyžádat i zvýšený ohled na Vaše fyzické limity a nepřekročení určité zátěže. Jednat se může i o stěhování a přesunu těžšího nábytku.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Berana. Přeje novým začátkům a navyšuje touhu něco vylepšit a znovuobnovit. Zdravotně je den zaměřen na hlavu, obličej, oči, uši, lebeční dutiny a na smyslové orgány. Den podporuje snahu dosáhnout mladistvého vzhledu a to i případnými kosmetickými úpravami. Vhodná je jemná masáž hlavy a obličeje a zvýšený příjem tekutin.

Rak