Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, inspirativní energie dne Vám posílají svěží vítr do plachet. Den napomáhá příznivě ovlivnit konkrétní vztahové záležitosti a to i ohledně dlouhodobější či vleklé situace.

Za dnešním dnem je ukrytá určitá osudovost či příležitost něco podstatného převzít do vlastních rukou a ve větší lehkosti tím dosáhnout skvělého výsledku. Více se můžete zabývat finanční situací, rodinným hospodařením a co pěkného byste si měli do příchozí podzimní sezóny pro sebe pořídit.

Den přeje úspěchu a profesnímu růstu. Zaznamenat můžete i to, kdo má tendenci Vás za něco zaslouženě pochválit či Vám pogratulovat. Spravedlivé energie dne se dnes mohou projevit i tím, v jakém směru máte plně osobní odpovědnost pod kontrolou.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vah. Napomáhá více si uvědomit sílu Vašeho charakteru a galantnosti a jakou osobní vnitřní mocí disponujete. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, nadledvinky, močový měchýř, kyčle a bedra. Vhodná je ochrana ledvin před chladnějším počasím a zvýšený příjem tekutin.

Ryby