Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, dnešní energie dne napomáhají vzájemně si vyjít vstříc a to i ohledně toho, co se aktuálně děje ve Vašem blízkém okolí. Více se může projevit i to, co druhému končí a s čím potřebuje také pomoci.

Vliv Luny ve Vodnáři napomáhá vzájemně se podělit o aktuální novinky a tím mít i milý důvod k tomu, dát o sobě více vědět. Dnešní situace Vám může pomoci něco chytře propojit, aniž by to bylo dosud možné. Potěšit Vás tak může i to, co se samo vyřešilo a kdo má z toho také radost.

Den nabízí pohodovou pracovní dobu a možnost něco si vzájemně zjednodušit a na něco celkově logicky svěže navázat. Přijít můžete i na zlepšovací návrh či mít možnost zvažovat více možností. Je možné, že Vás čeká i nová spolupráce či nový perspektivní návrh.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Vnáší do dne zvýšenou potřebu zabývat se celosvětovými náměty a to i ve spojení s moderními technologiemi. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je prevence proti křečovým žilám, dostatek hořčíku a jemná masáž lýtek a kotníků.

Střelec