Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, více se dnes můžete soustředit na to, co potřebujete ještě dnes pořídit a jaké doplňující informace Vám i něco důležitého ujasní. Potěšit Vás tak může i to, co si dnes sami zajistíte a co tím budete moci brát za uzavřené.

Dnešní energie dne navyšují soustředěnost a bystrost. Upozornit tak můžete i blízkého na to, zda něco včas zarezervoval či zda někomu z blízkých předal podstatnou zprávu. Očistné energie dne přejí i úklidu a možnosti něco odvézt do sběrného dvoru.

V pracovním prostředí Vám i dnešní podmínky dopřejí něco zdárně uzavřít. Řešit se dnes může na poslední chvíli i to, co je nezbytně nutné a co Vám tím umožní přestat již na něco dlouhodoběji myslet. Den uzavírá jedno přechodné období.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Blíženců. Napomáhá vzájemně si projevit mnohostranné zájmy a povšimnout si toho, čím inspirovat či mile obdarovat své blízké. Zdravotně je den zaměřen na ramena, paže, ruce, dýchací cesty a na endokrinní systém. Vhodná je péče o ramena a ruce a detoxikační masáž celého těla.

Střelec