Právě na stáncích: nový speciál Venkov & jídlo
Prázdniny si zaslouží speciální přístup a proto jsme pro vás připravili i speciální vydání časopisu Venkov & jídlo.
Se vší parádou ho otevřou červené maliny, které právě dozrávají. Dočtete se, jak je pěstovat, jaké jsou jejich nejlepší odrůdy i jaké dobroty z nich připravit. Ručíme vám za to, že se vám hned začnou sbíhat sliny! Stejně jako u receptů na skvělé letní ovocné koláče. O další recepty se pak s vámi podělí čtyři autorky kuchařek, které jsme pozvali k setkání. Ukážeme vám i nádhernou zahradu plnou růží a poradíme, jak jejich okvětní lístky využít i v kuchyni, a voňavé rostlinky kopru proměníme ve vtipné letní dekorace. Inspirujeme vás venkovní kuchyní blogerky a keramičky Zuzany Morkušovicové, a tipy na zkrášlení domácích zavařenin. Provedeme vás výrobou piva ve zvíkovském minipivovaru a na prázdninové putování vás odvezeme do Štramberka. Štramberské uši zdaleka nejsou jediným, co vám moravský Betlém může nabídnout.