Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Březnové číslo Marianne Bydlení je na stáncích!

Venku sice mrzne, až praští, ale trochu toho jara je už načase pustit si k tělu. Nové číslo protkané něžnými květy v nejrůznějších podobách rozjasní i ty nejchladnější dny!

Zuzana Veselá | 8. 02. 2018

Stolování v rozkvetlou louku za okamžik promění pečlivě vybrané novinky a květiny pomůžou i při kombinování barev v interiéru a vytváření různých stylů.

Na návštěvu vás pozveme do litografické dílny Tomáše Svobody, kde už přes čtyřicet let vznikají umělecká díla dle tradičních postupů. Za dalším kouskem historie si zajedeme do Mikulova, kde se nachází krásný renesanční penzion Štajnhaus, v jehož designových pokojích se oddáte snům o dávné minulosti. 

Pokud se chystáte na rekonstrukci koupelny, poradíme vám, na co myslet, jak si přestavbu finančně rozplánovat i do čeho se vyplatí investovat, a na čem naopak ušetřit.

Velkou inspiraci vám přinese proměna bohémsky laděné ložnice od designérky Pavly Kirschner, ve které teď vládnou divoké vzory a teplé tóny barev. Zavedeme vás také do nájemního bytu 3+1, ve kterém se do rozsáhlé rekonstrukce pustila architektka Petra Kocourková. 

Tajit dech se vám bude i při pohledu na magické bydlení interiérové designérky Pavlíny Lipkové nedaleko Velké Bíteše. Spolu s manželem si tu přestavěli kamennou usedlost na skutečný domov. 

Březnové čtení plné potěšení vám přeje redakce Marianne Bydlení!