Také zbožňujete předkrmy a nápadité party pokrmy? Tak to musíte vyzkoušet uzeného lososa plněného smetanovým crème fraîche podle receptu šéfkuchaře restaurace Epopey Jana Volšičky!


Co budeme potřebovat?

  • 200 g uzeného lososa
  • 100 g crème fraîche
  • 100 g koriandru
  • 100 g jahod
  • 100 ml olivového oleje
  • 1 chilli paprička
  • 1 limetka
  • 1 lžíce bílého balsamica
  • 1 lžíce cukru

Jak na to?

Crème fraîche smícháme s koriandrem a limetkovou šťávou. Plátky uzeného lososa vyskládáme do formičky, naplníme crème fraîche a zabalíme do fólie.

Na dresink smícháme ocet, olivový olej, limetkovou šťávu, chilli, koriandr, cukr a jahody.

TIP: Lososový uzlíček můžeme podávat s listovým salátem a rozpečenou bagetou i jako netradiční předkrm.