Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Marianne Bydlení vydává Nordic Speciál. Nabízí sto stran severského bydlení.

Vezmeme vás na návštěvu do skandinávsky laděných interiérů, ať už u nás, ve Švédsku nebo až v daleké Austrálii. Prozradíme vám tajemství pravé severské krásy, která je mnohem barevnější než se zdá, o čemž se přesvědčíte i při pohledu na zdejší koupelny a kuchyně. Během chvilky můžete vyzkoušet chytré nápady českých blogerek a pak se ponořit do rozhovorů a esejí, díky kterým se na skandinávský styl podíváte novýma očima.

Irena Nováková | 24. 07. 2018

Napříč celým číslem trochu poboříme černobílé mýty a namísto nich odhalíme barevné kontrasty, materiálové kombinace i originální nápady založené na odvaze, harmonii a autenticitě – právě tyto ingredience totiž tvoří hlavní skandinávské kouzlo, ke kterému budete s každým otočením stránky o něco blíž.

Ať už nahlédnutím do domů a bytů kreativních lidí, čtením příběhů severských zemí nebo prohlížením těch nejkrásnějších skandinávských skvostů. Poradíme, jak je vybrat a kde pořídit. V pauzách mezi čtením se můžete pustit do vyšívání, malého vyrábění i zdobení. Uvnitř najdete přehledné návody mimo jiné na stvoření lučního věnečku nebo minimalistické misky na šperky. A neminou vás ani rozhovory s umělci a odborníky, jejichž práci ovívá severní vítr.

V závěru nechybí seznam on-line i off-line inspirace na seversky laděné obchody jako je třeba Bella Rose, Milky nebo Terve

Přejeme krásné čtení a těšíme se, že vám z naší luxusní bonboniéry zachutná každý kousek!

Nordic Speciál je v prodeji v trafikách nebo online.