Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Mýdla, která omámí vaše smysly

Jsou s láskou ručně vyráběna, nesou název FEELTIES a v každém z nich najdete kousek umění.

Promotion | 24. 10. 2019

Co se stane, když se ženy z různých oborů, různého vzdělání a talentů, uchváceny tvůrčími možnostmi vlny, dají dohromady? Vznikne něco tak krásného, jako je značka MUCHAHA, která vyrábí širokou škálu výrobků, ale hlavně krásná a funkční mýdla FEELTIES. Pod uměleckým vedením zakladatelky značky Ainhoa Lafuente pracují ženy v dílně na Tenerife. Zde se věnují starobylému řemeslu plstění v moderním pojetí. Značka totiž respektuje starodávné postupy a zároveň obnovuje jejich používání.

 

Muchacha

Vlna je při výrobě produktů MUCHACHA materiál číslo jedna. Proč? Zejména protože je přírodní, odolná, pružná, izolující, ohnivzdorná s výbornou reakcí na bakterie, plísně a špínu. MUCHACHA plstí ovčí vlnu, a to jak v její přírodní podobě, tak barvenou přírodními barvivy podle velmi náročných norem. Díky tomu má originální a osobitý vzhled.

„Jde o ruční a pomalý proces, bez použití strojů.“

Kousek umění v každém kusu

Hlavní produktem značky MUCHACHA jsou mýdla FEELTIES. Díky spojení vlny a mýdla vznikl užitečný a originální designový produkt. Mýdlo je vyrobené z přírodních olejů, kokosu a oliv, vylisovaných a vyrobených ve Španělsku. Neobsahuje žádné čisticí prostředky, parabeny ani živočišný tuk, proto se hodí pro citlivou a problematickou pokožku.

 pr

Výrobky značky MUCHACHA je možné objednat na stránkach www.bymuchacha.cz nebo zakoupit přímo v prodejně VIDDA v obchodním centru Westfield Chodov.