Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

VYCHÁZÍ LEDNOVÁ MARIANNE

Přivítejte nový rok s novou Marianne.

Anonymous | 12. 12. 2019

A je to zase tady. Nový rok, nové začátky, nová předsevzetí, ale „stará“ dobrá Marianne je pořád s vámi. A to dokonce už dvacet let! Rok 2020 bude výjimečným rokem plným oslav. Oslavovat budeme nejen jubileum Marianne, ale také vás, naše úžasné čtenářky. To jen díky vám se časopis dožil takového krásného čísla. Děkujeme!

A co v sobě první vydání nového roku skrývá?

Do lednového čísla jsme opět vyzpovídali několik známých tváří. A dvě z nich dokonce patří mužům. Vojta Dyk se rozpovídal o své nové desce i svatbě s Táňou Vilhelmovou, nyní už Dykovou a umělec Michael Rittstein vypráví o svých sedmi dekádách. Nechybí ale ani půvabné a inspirartivní ženy, kterých není nikdy dost. Jednou z nich je Barbora Kodetová, které jsme se zeptali, jaké to je být ze slavného rodu, na její rodinný život i na to, jak se jí podařilo zhubnout. Módu jsme tentokrát nafotili na krásné Elišce Křenkové, které sluší úplně vše a každý záběr byl skvost! V lednové Marianne s ní najdete také rozhovor.

Radkin Honzák se zamýšlí nad otázkou, jestli nám skutečně vládnou psychopati a koho si v dnešní době pod tímto názvem máme vůbec představit.

Módní redaktorka Eliška vám představí staronový trend vzoru kohoutích stop a také prozradí, jestli norský vzor opravdu pochází z Norska. V sekci „krása“ se dozvíte něco o kosmetickém holismu, retinolu i potravinách, které vám rozjasní pleť, dodají hydrataci nebo pomůžou v boji s celulitidou.

V cestování vás vezmeme jak na rozpálené pláže, kde se ohřejete i v zimě, tak na ty nejkrásnější horské sjezdovky. A nesmíme zapomenout na naše oblíbené jídlo. Čeká vás rozhovor s kuchařkou Ditou P. a samozřejmě i recepty od ní.

Milé čtenářky, přejeme vám jen to nejlepší do nového roku a pokud s námi chcete po celý rok oslavovat narozeniny Marianne, teď je ten správný čas si ji předplatit! Provést to můžete zde.

S láskou redakce Marianne

Elektrizující Eliška

„Na natáčení Rafťáků mě maminka nechtěla pustit. Bála se, že se tam zkazím. Bylo mi patnáct a pravda je, že tenhle film rozhodně mou pubertu poněkud podpořil. Asi jsem tam ochutnala alkohol, asi jsem si trošku lízla.“ Eliška Křenková v rozhovoru vypráví o svých hereckých začátcích, milnících i o tom, proč nejraději cestuje s kamarádkama.

eliska

Vojta Dyk: Uvnitř jsem pankáč

Svatbu jsme brali hodně duchovně, jako PROPOJENÍ RODŮ. Nejen nás, ale i rodin. Zažili jsme spolu hezké i méně hezké a už jsme věděli, do čeho jdeme. A byly to fakt nádherné, úplně naplněné tři dny. I noci.“ Vojta Dyk tohoho s redaktorkou Simonou Martínkovou-Rackovou probral opravdu hodně. Novou desku D.Y.K., bonusové děti, svatbu, půvab ručně psaných dopisů nebo to, jak stydlivost kombinovat s exhibicionismem.

dyk

Ženy stárnou, muži zrají. Platí to i dnes?

Herečka Meryl Streep (70) se nesnaží vypadat mladší o několik dekád. Je důkazem, že tělo možná stárne, ale styl a kouzlo osobnosti jsou věčné.“ Co myslíte, umíme se konečně na začátku 21. století vyrovnat s věkem, tak jako např. Meryl Streep? Této otázce se ve svém článku věnuje Lucie van Koten.

lednova

Plesová sezona

Plesová sezona je v plném proudu. Odkud se vlastně plesy vzaly a jak se správně obléknout podle dress code vám řekne módní redaktorka Eliška Vrbová.

ples

Opravdu nám vládnou psychopati?

Čím se psychiatr Radkin Honzák ve své rubrice Psychosomatické souvislosti zabývá tentokrát? „Psychopat, ač slovo libozvučné, je v této chvíli odborně neobsazené. To, co byli psychopati v minulém klasifikačním systému, jsou dnes už nejméně tři desetiletí porouchané osobnosti.“

Související články

Krása

<span>Redakční tipy na produkty pro pevnější pleť: Kvalitní pořídíte za pár stovek i v drogerii</span>

Redakční tipy na produkty pro pevnější pleť: Kvalitní pořídíte za pár stovek i v drogerii

Zdraví

<span>Lepší hubnutí i omlazení pleti: 5 důvodů, proč byste ráno měla pít vodu nalačno</span>

Lepší hubnutí i omlazení pleti: 5 důvodů, proč byste ráno měla pít vodu nalačno

Zábava

<span>Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce</span>

Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce

Dobrý nápad

<span>KVÍZ: Víte, jak na vás působí barvy, kterými máte doma vymalováno?</span>

KVÍZ: Víte, jak na vás působí barvy, kterými máte doma vymalováno?