Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Zorka Hejdová představila limitovanou kolekci Calzedonia

Do limitované edice punčoch se zamilujete stejně jako my!

Globální tváří značky Calzedonia je oblíbená hollywoodská star Julia Roberts. Úspěšná spolupráce trvá již několik let a aktuálně můžeme oblíbenou hvězdu obdivovat například ve vtipné televizní kampani. Českou ambasadorskou pro letošní rok je moderátorka Zorka Hejdová, která pro Calzedonii nafotila speciální kampaň a podílela se také na vydání netradičního diáře. Zorka je krásná, stylová, elegantní a všestranná žena – je tedy dokonalým ztělesněných hodnot této italské značky.

V pátek 30. listopadu 2018 v prodejně Calzedonia v OC Chodov představila Zorka Hejdová novou limitovanou edici punčoch, která zahrnuje ty nejunikátnější kousky. Její součástí je 6 nových modelů punčoch a exkluzivní výběr ponožek. Nádech výjimečnosti propůjčijí zajímavé detaily v podobě třpytek, kamínků a šněrování.

calzedonia

„Je mi ctí být ambasadorkou Calzedonia pro Českou republiku. Zboží této značky jsem si oblíbila již dávno a domnívám se, že musí oslovit každou ženu. V nabídce je nadčasová klasika i kousky sledující poslední módní trendy, díky kterým budete nepřehlédnutelná. Najdete tu modely pro každou příležitost." uvádí Zorka Hejdová.

jjj

Kromě nové kolekce byl na Chodově odhalen také originální diář pro rok 2019, který značka Calzedonia spolu se Zorkou připravila. Tento atraktivní deník byl připraven jako dárek k nákupu punčoch z limitované kolekce a zájemkyně o Zorčin autogram si jej na místě mohly nechat podepsat. Na slavnostním představení byla přítomná i jeho autorka Janka Letková. Kromě ní si akci plnou módy a stylu nenechala ujít modelka a Česká Miss 2006 Renata Langmannová nebo Miss České republiky pro rok 2007 Kateřina Sokolová.

Představení limitované kolekce Calzedonia

Souvislející články

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?

Móda

<span>Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly</span>

Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly

Móda

<span>Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce </span>

Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce

Móda

<span> Trend léta 2024: Vrací se oblíbené kalhoty Audrey Hepburn a Marilyn Monroe</span>

Trend léta 2024: Vrací se oblíbené kalhoty Audrey Hepburn a Marilyn Monroe