Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
3ariesMilí Berani, vítá Vás Podzimní rovnodennost a s ní i příležitost prohlédnout, co dobrého a přínosného Vám minulé události také přinesly a v jakém směru Vám tyto dny napomáhají udělat si v něčem čisto a jasno.

Energie dne vnáší do dne zvýšenou ochotu přijmout aktuální změny, které se dějí i na kolektivní rovině a pocitově se více koncentrovat do svého středu. V průběhu těchto dnů se Vám něco velmi ujasní a umožní Vám přesně zamířit na svůj cíl či záměr.

V pracovní oblasti se může více projevit i to, co je nejasné a tím nepřímo odvádět pozornost od systematické práce. Více můžete hovořit o kolektivních námětech a v čem potřebujete získat určitý přehled. Co zůstane otevřené, to se ihned začátkem nového týdne vyřeší a není zapotřebí vyvíjet tlak či něco urychlovat.

Luna se přehoupla do zemského znamení Panny. Napomáhá pročistit si mysl a nalézt tím svěží konstruktivní řešení, které další dny projeví. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Vhodné je určité zastavení, které napomáhá zůstávat ve svém středu a tím si i od něčeho odpočinout. Vhodná je očista střev a pobyt v přírodě.

Beran