Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
6capricornMilí Kozorozi, den nabízí příležitost společně se zabývat příjemnými náměty a to i ohledně toho, co se druhému podařilo a jaká nepříjemnost tím i pro druhého skončila. Den napomáhá propojit spřízněné duše a to i tím, jaký aktuální program naláká osamělé Kozorohy k akčnosti.

Dnešní energie dne vnáší do dne vzájemnou osvěžující inspiraci a upřímnou snahu zabývat se tím, co se v okolí nového děje. Zaujmout Vás může i kulturní program, návštěva muzea či jiného společného kulturně-vzdělávacího programu. Den přeje i spontánním návštěvám a mírné rebelii.

V pracovním prostředí Vám mohou i okolní vlivy pomoci něco vítaně skloubit a celkově tím podpořit i dnešní pohodový průběh pracovní doby. Měli byste mít příležitost čerpat zajímavé informace a také je chytře a pohotově ihned využít.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vodnáře. Napomáhá propojit generační rozdíly a vzájemně si tím předávat přínosné informace, tipy a nevšední chytré nápady. Zdravotně je den zaměřen na dolní části končetin, lýtka, kotníky, žíly a na endokrinní systém. Vhodná je masáž lýtek a kotníků, navýšená pozice nohou a prevence proti křečovým žilám.

Kozoroh