Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
1leoMilí Lvi, dnešní energie dne napomáhají sblížit se tam, kde je to i pro Vás nové a je za tím ukrytá i určitá zvýšená zvědavost. Potěšit Vás tak může i to, co překvapivého se dozvíte či na co se sami budete moci v příjemné atmosféře zeptat.

Den navyšuje potřebu zabývat se společenskými a kulturními akcemi a to i v souvislosti s významnějšími rodinnými událostmi. Cítit můžete příjemnou vzpruhu a milý důvod k tomu, pěkně se obléci a těšit se na dnešní společný program spojený i s případnou Vaší narozeninovou oslavou.

V pracovní oblasti mohou dnešní harmonické energie dne upozornit na menší nesoulad, který je možný ihned vyřešit a který se může také týkat kolektivní spolupráce či dnešních požadavků. Den napomáhá jednat intuitivně a více uvolněně. Radost Vám udělá i to, kdo Vám něco pěkného upřímně daruje.

Luna se pohybuje vzdušným znamením Blíženců. Napomáhá projevit i své skryté stránky, které čekají na vhodnou příležitost. Zdravotně je den zaměřen na ramena, ruce, paže, plíce, průdušky a na endokrinní systém. Vhodné jsou aktivity, které osvěžují mysl a dodávají i prostor pro citlivé nadechnutí a vnímání společné atmosféry.

Lev