Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
5virgoMilé Panny, vítá Vás Podzimní rovnodennost a s ní i příležitost prohlédnout, v jaké vztahové oblasti si udělat jasno a pořádek. Nechtějte však něco urychlit a dopřejte si čas na vnitřní klid. Významné nedělní Novoluní ve Vašem znamení Vám pomůže dojít ke svěžímu AHA momentu.

V domácím prostředí může být dnes více rušno a to i ohledně toho, jaké nečekané informace a podněty dnes získáte. Měnit můžete i část víkendového programu či si umožnit na něco přestat tolik naléhat. Čekat Vás může i důležité rozhodnutí, které není zapotřebí uspěchat.

V pracovní oblasti mohou i dnešní situace něco nepřiměřeně zrychlovat. Nenechte se proto vykolejit a něco si systematicky společně naplánujte. Je možné, že dnes budete také v jiném prostředí či zastávat jinou funkci.

Luna se přehoupla do Vašeho znamení. Využijte její příznivý vliv k přijmutí jiného úhlu pohledu tam, kde se Vám to samo nabízí. Zdravotně je den zaměřen na trávení, slinivku, slezinu, tenké a na tlusté střevo. Vhodná je i procházka v přírodě, při které můžete také sbírat houby a případná postupná očista střev.

Panna