Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
10cancerMilí Raci, poslední zářijové pondělí přináší vlnu nadšení a možnost ve větší lehkosti se přizpůsobit aktuálnímu přerodu. Více Vás mohou zajímat podzimní módní trendy a pestrá nabídka kosmetických služeb a zboží.

Vztahy a zase ty vztahy. Vliv Luny ve společenských Vahách napomáhají osvěžit osobní a rodinnou prezentaci a to i tím, čemu se dnes budete sami věnovat. Den otevírá i téma rodinného hospodaření a chytrých nápadů jak a na čem ušetřit.

V pracovní oblasti se dnes můžete více zabývat účetnictvím a úředními záležitostmi. Den napomáhá cíleně se soustředit na to, co je Vaší osobní odpovědností a to i vůči druhému a kolektivu. Je možné, že budete mít i příjemný důvod k tomu, někomu pogratulovat.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Vah. Vnáší do dne impulsy k dosažení rovnováhy ve vztazích a to i tím, co sami pro sebe uděláte či co pěkného máte v plánu. Svěží podzimní inspiraci Vám mohou nabídnout i naše příspěvky a tipy, uveřejněné na našich stránkách. Zdravotně je den zaměřen na ledviny, močový měchýř, kyčle, bedra a na endokrinní systém. Vhodná je lymfatická masáž a větší příjem tekutin.

Rak