Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
12piscesMilé Ryby, pořizovat si dnes můžete i praktický dárek či jinak pocítit svěží nádech nového projektu či rodinného záměru. Den je i duchovně podporován a tak můžete pocitově intenzivněji prožívat efekt bezpodmínečné lásky a to i vůči někomu, kdo si s něčím sám neporadí.

Dnešní energie dne dodávají do rodinných aktivit navýšenou přidanou hodnotu a zaznamenání toho, co Vás přesahuje a sami to tak prožíváte. Sepisovat můžete i delší seznam všeho potřebného a upřesnit si tím i čas na společný nákup.

V pracovním prostředí můžete mít více práce s vybalováním zboží a vyřizováním objednávek. Zajišťovat můžete i důležitou rezervaci či jinak se věnovat konkrétnímu nutnému materiálnímu zajištění a organizačním záležitostem.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Střelce. Napomáhá vzájemně se informovat o konkrétním novém začátku či o novince, kterou sami podporujete. Přináší i téma zahraničí a vánočních trhů. Zdravotně je den zaměřen na kostrč, křížovou oblast, stehna, žíly, kyčle a na smyslové orgány. Vhodný je zvýšený ohled na záda, relaxační koupel, saunování a jemná masáž stehen.

Ryby