Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
11scorpioMilí Štíři, vítá Vás Podzimní rovnodennost a s ní i příležitost dopřát si osobní rituál a využítí dnešních energií k prohlédnutí i toho, v jakém směru je uzavřen určitý poločas a pomaloučku se otáčí směr konkrétní vize či záměru ve Váš prospěch.

Za dnešní rovnodenností je ukryté nové poznání a ochota více projevit i to, v čem si sami chcete udělat jasno, aniž byste se za něco kritizovali či vinili. Pocítit můžete určitý zvrat, který si může vyžádat i klid a odpočinek od okolních vlivů. Pocítit můžete i zvýšenou potřebu odpovědně přistupovat k dnešním volbám.

V pracovní oblasti mohou dnešní situace způsobovat určitou nejasnost, která se ovšem v začátku příštího týdne projasní. Nenechte se unáhlit a nechte si na něco případně dostatek času. Den napomáhá něco posunout příznivým směrem a může to být i nečekané či neplánované.

Luna se přehoupla do zemského znamení Panny. Napomáhá povšimnout si toho, kdo si v čem dělá pořádek, aniž byste si něco brali osobně. Zdravotně je den zaměřen na trávení, žaludek, žlučník, tenké a tlusté střevo a na nervový systém. Vhodné je pročištění prostoru, ve kterém se pohybujete a aktivity, které napomáhají vnitřně meditovat, např. při sbírání hub.

Štír