Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
2sagittariusMilí Střelci, den Vám pomůže připravit se na novou zkušenost, kterou již můžete cítit v kostech a která Vám může i nepřímo způsobovat menší obavu. Dnešní náměty se mohou také více týkat zdraví, lázeňského či jiného wellness pobytu.

Den napomáhá vybrat si z určitých nabídek a posuzovat přitom i to, co se Vám nadále i z praktického hlediska vyplatí. Více se můžete zajímat o to, co nového potřebujete do své domácnosti a co Vám ulehčí i konkrétní práci.

V pracovní oblasti se můžete zabývat novou aktivitou či mít možnost přidat pár svých odborných rad do kolektivní společné práce. Potěšit Vás může i to, na co sami přijdete a komu tím jdete i příkladem.

Luna se pohybuje ohnivým znamením Berana. Napomáhá projevit samostatné úsilí, které příznivě podpoří i Vaše blízké. Zdravotně je den zaměřen na hlavu, obličej, oči, nos, lebeční dutiny a na smyslové orgány. Vhodná je pozornost věnovaná prevenci, která Vás sama osloví. Více se může projevit i to, co bude zapotřebí omezit a tím dodat tělu potřebný čas na regeneraci.

Střelec