Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, připravovat si můžete hlavní ingredience k tomu, co sami chcete začít péci na Vánoce a jaké recepty si k tomu sami zvolíte. Můžete mít i praktický důvod k tomu, někoho z blízkých kontaktovat a na něco se i ohledně toho zeptat.

Vliv Luny v Blížencích napomáhá vzájemně si předávat dobré rady a přátelsky se podělit o to, co si právě sami zkoušíte a jak zruční také jste. Zapojit můžete i své děti a mít radost z toho, co se také s Vaší pomocí naučily.

V pracovní oblasti na Vás může čekat i nová zkušenost a to i vzhledem tomu, co sami prohlédnete a čemu budete chtít předejít. Zabývat se můžete i péčí o služební vůz a shromažďovat důležité dokumenty spojené se služebními cestami.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Blíženců. Napomáhá vzájemně se o něčem informovat a mít milý důvod k příjemné konverzaci. Zdravotně je den zaměřen na ramena, ruce, paže, dýchací cesty a na endokrinní systém. Vhodné je vyhýbání se prašného prostředí, reflexní masáž rukou a případná detoxikační masáž celého těla.

Vodnář