Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
9aquariusMilí Vodnáři, den Vám nabídne přímé doplňující informace, které sami potřebujete získat a které Vám umožní vyjádřit případnou finální verzi. Dnešní energie dne mohou vytvářet vhodnou situaci k tomu, něco důležitého si ujasnit a přesněji se k něčemu vyjádřit.

Vliv Luny v Blížencích napomáhá vzájemně si předávat důležité podněty a zprávy, které Vám mohou pomoci o něčem přestat polemizovat či si něco přímo ujasnit a také se na to pak spolehnout. Očistné energie dne přináší úlevné pocity i z toho, co bylo úspěšně završeno a je již pro Vás minulostí.

V pracovní oblasti se více projeví to, co musí být dnes dokončeno a jakého efektu by se mělo dosáhnout. Den může přinést i informaci o tom, kdo končí či kdo dnešním dnem uzavírá i určité přechodné období.

Luna se přehoupla do vzdušného znamení Blíženců. Napomáhá projevit svá přání a přesněji se k něčemu vyjádřit. Zdravotně je den zaměřen na dýchací cesty, průdušky, ramena, paže, ruce a na endokrinní systém. Vhodné je větrání, detoxikační masáž celého těla a možnost zbavit se určitého zlozvyku.

Vodnář