Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami společnosti BurdaMedia Extra s.r.o. a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí - BurdaMedia Extra s.r.o. bude s Vašimi údaji pracovat zejména k organizaci a vyhodnocení akce a zasílání novinek.
Jiří a Marika Kučovi: Manželé v kuchyni
Blogeři z Kitchen Story si společně poradí se silným vývarem i těžkou nemocí.
Honza Hochsteiger: Pan Zmrzlinka
O jeho pistáciové zmrzlině se vyprávějí legendy, on se ji ale přesto snaží stále zdokonalit. A taky vymýšlí zdravou zmrzlinu.
Jan Škeřík: Kávový souzvuk
Vyhrál baristu roku. Jak si trénuje chuť a proč se před mistrovstvím světa trápí přísným detoxem?
Pavol Pavlík: Michelin? Není to vše…
Vinohradský Bistrøt 104, kde je Pavol šéfkuchařem, působí nenápadně, a už měsíc po otevření se tu rojí michelinští komisaři.
Markéta Libánská: Inženýrka řeznicí
Poradí vám, jaké maso je nejlepší na guláš, a umíchá perfektní směs na tatarák. Markéta Libánská si prací v Našem mase splnila svůj kulinářský sen.