Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Venkov & styl

Jak na domácí tvaroh

Vyrobte si spolu s námi poctivý domácí tvaroh a chutné pomazánky z něj!

Redakce Marianne | 1. 03. 2016

Když necháte stát čerstvé plnotučné mléko, zkysne a stane se základem tvarohu. Lepší je ale trochu mu pomoci, třeba syřidlem, syrovátkou nebo ještě lépe zakysanou smetanou. Více o výrobě tvarohu a báječných pomazánek z něj se dozvíte v aktuálním jarním vydání Venkov & styl!

Jak na domácí tvaroh

Související články

Dobrý nápad
Chov morčat není složitý, ale jistá pravidla dodržovat musíte

Chov morčat není složitý, ale jistá pravidla dodržovat musíte

Chaty a chalupy
Chaloupku postavili s ohledem na tradice i moderní potřeby. Vzniklo dokonalé spojení

Chaloupku postavili s ohledem na tradice i moderní potřeby. Vzniklo dokonalé spojení

Dobrý nápad
KVÍZ: Slunce, seno, jahody slaví 40 let! Vyzkoušejte kvíz, jak dobře komedii znáte

KVÍZ: Slunce, seno, jahody slaví 40 let! Vyzkoušejte kvíz, jak dobře komedii znáte

Zahrada
Známe čtyři pravidla pro úspěšné pěstování rajčat. To bude úroda!

Známe čtyři pravidla pro úspěšné pěstování rajčat. To bude úroda!