Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Rodina a děti

Jakou inspirativní radu dala Victoria Beckham své dceři?

Je velice úspěšnou módní návrhářkou, vede svou vlastní značku a k tomu se stará o čtyři děti. Kde na to jen bere čas?

Karolína Peřinová | 27. 06. 2018

Mezi navrhováním nové kolekce, návštěvou módních přehlídek a péčí o děti našla Victoria Beckham skulinku a odskočila si na summit žen do New Yorku pronést řeč. Spousta fanynek ji díky svému přístupu k práci a rodině považuje za svůj vzor. Ve chvíli, kdy měly pocit, že pro ně bývalá Spice girl už nemůže být více inspirativní, je během svého proslovu dojala radou, kterou dala své šestileté dceři.

Harper se jí zeptala, co má udělat pro to, aby se jí splnily sny a mohla dělat vše, po čem její srdce touží. "Řekla jsem, že je dívka, která může dosáhnout čehokoli a dělat cokoli, co si jen bude přát. Roste z ní silná žena. Chce být vynálezkyní a je na to velmi pyšná. Je to silná a velice chytrá malá žena." Uvedla Victoria. Prý svou dceru neustále ujišťuje, že si může jít za svými sny a pořád dokola o tom spolu mluví. Možná i více, než se svými syny. Přiznala, že její začátky v módním průmyslu vůbec nebyly jednoduché. Nikdo ji nebral vážně. "Byla jsem členkou dívčí kapely Spice girls, navíc vdaná za fotbalistu, ale mé návrhy mluvily samy za sebe" vysvětlila.

Tuto radu se snaží předávat nejen své dceři, ale i ženám po celém světě. Podporuje je a dodává jim odvahu. A prý s tím nehodlá nikdy skončit. Ze svých zkušeností ví, jak je těžké chtít dělat něco, od čeho vás všichni odrazují. Zároveň je krásným příkladem toho, že když si cokoli přejete, ono se to opravdu splní.

 

ČTĚTE TAKÉ: 10 potomků slavných s netradičními jmény